TOSHI SUSHI

TOSHI SUSHI Toshi Sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 173 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Toshi Sushi. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 8:31 Altijd lekker en correct bezorgd.
18 mei 2022 om 8:58 vriendelijk en lekker
16 mei 2022 om 7:29 De sushi was heel goed! De loempia's en yakitori ook. De pad Thai was eerder aan de droge kant en had weinig kruiding. We hebben heel lang op onze bestelling moeten wachten. Ik heb contact gehad met restaurant daarover en zij waren heel erg vriendeli
13 mei 2022 om 22:18 Toshi Sushi is de beste van Antwerpen ik bestel hier altijd! Personeel is super vriendelijk. Ik raad iedereen aan om hier te bestellen! Wauw! :)
2 mei 2022 om 0:19 2 uur gewacht. Ondertussen bezorger en restaurant 2 keer aan de lijn gehad. Een adres vinden bleek heel moeilijk. Pad Thai arriveerde koud en in rechthoekig geheel waar je kleine kubussen van kon maken. Nooit meer
1 mei 2022 om 10:51 Just perfect! Excellent food, great delivery time (it was scheduled). Fresh and full of flavor. Thanks!
30 apr 2022 om 9:24 Alles top! Super vriendelijke koerier!
28 apr 2022 om 14:55 Eten was heerlijk! Portie groot genoeg dat ik het niet op kreeg. De man die kwam leveren was dan ook echt super super lief! Kreeg er een portie sushi gratis bij! Zeker een aanrader. Ik kom zeker terug.
21 apr 2022 om 20:38 Food tastes super good. Delivery guy was very friendly. Will order here again.
19 apr 2022 om 21:30 Super!
19 apr 2022 om 15:32 Had voor 2 pers besteld. Je krijgt genoeg voor 3 personen! Super lekker :)
17 apr 2022 om 13:45 SUPER!